ANNONS

Accu-Chek Mobile: – Mycket nöjd

Publicerad för första gången: 05.03.22 | Senast redigerad: 14.03.22
Den här artikeln är mer än 2 år gammal och kan därför innehålla inaktuell information
Accu-Chek Mobile: - Mycket nöjd Foto: Privat

Eivind Nysæther (53) var bara tio år när han fick diagnosen diabetes typ 1. På den tiden fanns det inte någon möjlighet att mäta blodsockret hemma, men med åren har han testat flera olika blodsockerapparater. Det är dock något som har förändrats till det bättre.

– Jag har använt Accu-Chek Mobile för att mäta blodsockret i ungefär fem år nu, och jag är mycket nöjd med den, säger Nysæther.

Accu-Chek Instant

– Det är så bra att den innehåller allt man behöver, så att man slipper lösa remsor. Tidigare har jag haft blodsockermätare med remsor, och då har jag inte varit lika bra på att mäta blodsockret. Det är mycket enklare med Accu-Chek Mobile, förklarar han.

LÄS ÄVEN: Ätt ord: Fantastisk!

Flera senskador

Eivind bor idag i Stjørdal, men kommer ursprungligen från Numedal. Till vardags arbetar han med tillverkning av blindskriftsskrivare, och på fritiden spelar han gärna frisbeegolf och kör radiostyrda bilar. Han lever ett bra liv med sin diabetes men har med tiden fått flera senskador.

– 2019 var jag tvungen att få en ny njure på grund av njursvikt. Njursvikten drabbades jag av på grund av diabetesen. Saker och ting går dessbättre mycket bättre nu, men just nu kämpar jag med en frozen shoulder som man också misstänker beror på diabetesen, säger han.

LÄS ÄVEN: Sol, bad och Accu-Chek Mobile

Accu-Chek Mobile

Väljer Accu-Chek Mobile

Idag använder 53-åringen pump och behöver därför inte mäta blodsockret lika ofta som förut.

– Jag mäter med Accu-Chek Mobile två till tre gånger om dagen för att kalibrera pumpen. Egentligen medföljer en blodsockermätare med pumpen, men jag tycker att Accu-Chek Mobile är så enkel att använda att det blir lättare att använda den och istället lägga in värdena manuellt, säger Nysæther nöjt.

LÄS ÄVEN: Blodsockervänliga mellanmål

Innehållet på denna webbplats är skrivet av och för en nordisk publik och kan innehålla källor, detaljer eller information baserad på ett annat land eller en region än ditt eget.

Accu-Chek Instant