ANNONS

Sol, bad och Accu-Chek Mobile

Publicerad för första gången: 06.07.20
Den här artikeln är mer än 2 år gammal och kan därför innehålla inaktuell information

Sommaren har fått en riktigt kanonstart, i alla fall vädermässigt. Och trots att allt inte är riktigt som vanligt kan man ju fortfarande passa på att njuta av sol och bad, även om man får göra det på behörigt avstånd från andra semesterfirare.

Accu-Chek Mobile blodsockermätare

Värmen ställer dock en del krav på våra diabeteshjälpmedel. Svett, vatten och snabba klädbyten på stranden kan ställa till det för dig som använder CGM/FGM som sitter fäst på kroppen. Och är man på resande fot kan det vara skönt med en backup om något skulle hända.

Har du en Accu-Chek Mobile i byrålådan? Den här testremsefria allt-i-ett-mätaren har alla egenskaper du vill ha i en mätare. Nu kan du dessutom beställa en adapter helt kostnadsfritt och koppla den till mySugr. Perfekt i sommar! Accu-Chek Mobile funkar nämligen extra finfint i sommarvärmen. Den klarar temperaturer upp till 50 grader (användning upp till 40). För att inte tala om att den ger dig noggrann* och enkel mätning som du kan lita på. Adaptern som behövs för koppling till mySugr, beställer du via https://www.accu-chek.se/blodsockermatare/mobile Har du ingen Accu-Chek Mobile eller behöver fylla på med testkassetter: prata med ditt diabetesteam.

Ut i solen med dig nu! Och ha det skönt!

*Klarar noggrannhetskraven i ISO 15197:2015 – även vid en avvikelse ±10% eller ±0.56 mmol/L


Detta är en sponsrad artikel från Accu-Chek. Klicka för att läsa mer om Accu-Chek Mobile.

Accu-Chek Mobile

Innehållet på denna webbplats är skrivet av och för en nordisk publik och kan innehålla källor, detaljer eller information baserad på ett annat land eller en region än ditt eget.

Accu-Chek Mobile blodsockermätare