Livet och diabetes Träning och hälsa

Anta utmaningen – 30 aktiva dagar!

Publicerad för första gången: 20.01.19 | Senast redigerad: 30.01.19
Den här artikeln är mer än 2 år gammal och kan därför innehålla inaktuell information

Välkommen till utmaningen 30/30 – 30 minuter i 30 dagar för en mer aktiv vardag med diabetes! Bjud in en kompis och följ 30/30 tillsammans på vår Facebooksida!  Start 30 januari.

Accu-Chek Mobile blodsockermätare

Med 30/30 får du nya vardagsövningar varje dag i 30 dagar på vår Facebooksida. Enkelt och roligt för alla nivåer och åldrar. Och du behöver varken gymkort eller träningskläder – alla övningar går att göra hemma, på jobbet eller i din omgivning.

Footmender All in One Diabetic

Fredagspeppen – vinn produkter från Footmender All in One Diabetic!

Allt du behöver göra är att hjälpa till och peppa deltagarna i 30/30 – gilla, kommentera, dela bilder eller gör en video! De 10 bästa pepparna väljs varje fredag av en jury från Footmender och Livet och Diabetes och meddelas via DM på Facebook.

Vinn årsförbrukning från Footmender All in One Diabetic!

Är du en superpeppare? De 10 bästa pepparna under hela denna omgång av 30/30 vinner en ÅRSFÖRBRUKNING av Footmender All in One Diabetic. Gilla, kommentera, dela bilder eller gör en video – vinnarna utses dag 30!

30/30 genomförs i samarbete med Footmender All in One Diabetic – fotvårdsprodukten utvecklad för dig som lever med diabetes.

Innehållet på denna webbplats är skrivet av och för en nordisk publik och kan innehålla källor, detaljer eller information baserad på ett annat land eller en region än ditt eget.

Accu-Chek Instant
Accu-Chek Mobile blodsockermätare