Mat och recept

Smaksatta popcorn

Publicerad för första gången: 08.09.19 | Senast redigerad: 02.09.21
Smaksätta popcorn

Varför nöja sig med traditionella popcorn när det går på ett enkelt sätt smaksätta popcorn på ett lite mer festligt sätt!

Här kommer två olika varianter som jag måste dela med mig av som passar antingen till varma sensommarkvällar, filmkvällar när det regnar eller bara när suget kommer! 

Accu-Chek Mobile

Smaksatta popcorn:

Du behöver:

2 liter poppade popcorn (1 dl opoppade)
25 gram smör


Sötstark senap:
Ca 1 msk sötstark senap
Salt

Så här gör du:
Blanda smöret med senapen och rör ihop med de varma popcornen. Salta. För att få extra sting – tillsätt lite dijonsenap.

Barbecue:
1 tsk paprikapulver
1 tsk oregano
1 tsk timjan
1 tsk lökpulver
1/2 tsk chilipulver

Accu-Chek Instant

Så här gör du:
Blanda de varma popcornen med det smälta smöret och kryddorna. Salta.

LÄS ÄVEN: Vietnamesiska sommarrullar med scampi och jordnötsdipp

Innehållet på denna webbplats är skrivet av och för en nordisk publik och kan innehålla källor, detaljer eller information baserad på ett annat land eller en region än ditt eget.

Accu-Chek Instant
  • Smaksatta popcorn | Sara Mobäck - Diabeteskvinnan
    9 September, 2019 at 10:44

    […] Detta blev precis postat på LivetochDiabetes […]