Livet och diabetes Träning och hälsa

Anta promenadutmaningen – 10 dagar för att gå dig friskare, piggare och gladare

Publicerad för första gången: 23.08.19
Den här artikeln är mer än 2 år gammal och kan därför innehålla inaktuell information
Promenadutmaningen toppbild - Gå med Livet och Diabetes

Välkommen till vår utmaning Gå med Livet och Diabetes, för 30 minuters enkel, rolig och varierad träning som blir av, varje dag! Bjud in en kompis och följ promenadutmaningen tillsammans på vår Facebooksida. Den 1 september sätter vi igång!

Accu-Chek Instant - Enkel och tydlig

I promenadutmaningen ger personliga tränaren Anette, som själv lever med diabetes typ 1, dig nya tips på hur du kan variera din dagliga promenad varje dag i 10 dagar. Enkelt och roligt, och alla kan vara med. Allt du behöver är ett par riktigt bra skor och lite fantasi. Vissa av övningarna kan du göra medan du väntar i telefonkö eller pratar med en kompis som du inte har sett på länge!

Så greppa stegräknaren, valfritt tillbehör och en promenadkompis om du vill, och ut och gå med dig! Och glöm inte att vara rädd om fötterna, de ska ta dig långt! Varje dag under utmaningen delar vi ut produktprover på fotkrämen Footmender All in One Diabetic, speciellt utvecklad för diabetiker.

Footmender All in One Diabetic

Peppa och vinn produkter från Footmender All in One Diabetic!

Allt du behöver göra för att vara med och tävla är att välja en kompis och peppa hen att också bli en del av promenadutmaningen! De tre bästa pepparna väljs ut av en jury från Footmender och Livet och Diabetes, och får en flaska Footmender All in One Diabetic till sig och sin kompis! Vinnarna publiceras löpande på facebook och meddelas i DM via facebook.

Promenadutmaningen – Gå med Livet och Diabetes genomförs i samarbete med Footmender All in One Diabetic, fotvårdsprodukten utvecklad för dig som lever med diabetes.

Innehållet på denna webbplats är skrivet av och för en nordisk publik och kan innehålla källor, detaljer eller information baserad på ett annat land eller en region än ditt eget.

Accu-Chek Instant
Accu-Chek Instant