ANNONS Livet och diabetes

Nu kan alla få mySugr Pro – utan kostnad i 6 månader!

Publicerad för första gången: 11.05.20
Den här artikeln är mer än 2 år gammal och kan därför innehålla inaktuell information

mySugr är en av de ledande mobila plattformarna för diabetesdata, med över 2 miljoner registrerade användare – och ett betyg på 4,6 av 5 på App Store och Google Play. mySugr tar hand om vanliga vardagsproblem samtidigt som det förenklar din diabetesbehandling med något som du redan har med dig – din mobiltelefon.

Accu-Chek Instant - Enkel och tydlig

mySugr är en öppen och oberoende plattform. Det innebär att den sömlöst kan behandla data från många olika blodsockermätare. Dina data kan överföras automatiskt till appen och på så sätt ge dig och ditt diabetesteam ytterligare stöd i din behandling.

mySugr finns i en gratis- och en Pro-version. I gratisversionen kan du logga allt från blodsocker, aktivitet, kolhydratintag och måltider till insulindosering, hur du känner dig och mycket mer. Det ger dig och ditt diabetesteam en bra överblick över ditt blodsocker och bättre insikt i din diabetes.

Med mySugr Pro får du tillgång till ännu fler funktioner. Du kan bland annat lägga till bilder i din loggbok (till exempel från dina måltider), lägga in påminnelser och skapa PDF-rapporter direkt i din mobiltelefon – praktiskt vid nästa läkarbesök!

Alla som sedan tidigare har en blodsockermätare från Accu-Chek har länge haft gratis tillgång till mySugr Pro. Men nu erbjuder mySugr sin Pro-version till alla användare – utan kostnad i 6 månader!

Så låser du upp mySugr Pro gratis i 6 månader

Accu-Chek Instant

1. Besök http://shop.mysugr.com/en/voucher

2. Använd koden: 2020-2020-2020

3. Tryck på den orange knappen med texten “Activate voucher now!”

4. Skriv in din e-postadress – verifieringskoden kommer till din inkorg

5. Registrera verifieringskoden du nu fått

6. Grattis! Du använder nu mySugr Pro. Om du har installerat mySugr-appen och skapat ett konto kan du nu börja logga dina diabetesdata.

Ladda ner mySugr och kom igång!

1. Installera appen mySugr från App Store eller Google Play

2. Skapa ditt mySugr-konto

3. Lås utan extra kostnad upp mySugr Pro och få tillgång till funktionen för PDF-rapporter och mer. (Se nedan för hur du gör detta.)

4. Importera dina blodsockervärden automatiskt från din Accu-Chek-mätare och/eller logga dina data manuellt.


Här kan du läsa mer om och ladda ned mySugr
En demo av appen mySugr och dess funktioner finns på Youtube

Produktblad: Kom igång med mySugr [download]
Produktblad: Lås upp mySugr Pro i 6 månader [download]

Innehållet på denna webbplats är skrivet av och för en nordisk publik och kan innehålla källor, detaljer eller information baserad på ett annat land eller en region än ditt eget.

Accu-Chek Mobile blodsockermätare