Stories och livet

Redaktören: Vill du blogga hos oss?

Publicerad för första gången: 03.10.16
Den här artikeln är mer än 2 år gammal och kan därför innehålla inaktuell information

Att leva med en sjukdom som tar upp så pass mycket tid och kraft som diabetes, är ingen dans på rosor. Jag har bloggat om mitt liv med typ 1-diabetes i snart tre år, för att öka kunskapen och medvetenheten i samhället. När jag började skriva, pratades det inte så mycket om sjukdomen alls. Det var tidvis svårt att få spridning på mina ord, och jag kände mig ofta som en ensam liten droppe i ett stort hav.

Accu-Chek Mobile blodsockermätare

Men mycket har hänt under dessa tre år! Idag talas det mer om diabetes i media, fler och fler sociala mediekonton startas upp och frågorna tas på allt större allvar.

Jag är väldigt stolt över mitt uppdrag som redaktör för en bloggportal som faktiskt möjliggör att fler människor kan höja sin röst och nå ut till en stor publik. För att få skriva ett blogginlägg hos oss behöver du inte driva en blogg, eller vara politiskt engagerad. Vi är intresserad av dina ord, dina tankar och dina erfarenheter. Din röst, helt enkelt!

Är du intresserad av att blogga hos oss? Nu söker vi fler röster att höja upp i ljuset! Kanske lever du med någon typ av diabetes, kanske gör någon av dina anhöriga det, eller kanske har du ett helt annat perspektiv som skulle vara intressant?

 

Ordet är fritt, men om du saknar inspiration har vi en liten önskelista med ämnen som kan tas upp på bloggen:

  • Hur det kändes att få min diagnos
  • Träning och diabetes
  • Sex och diabetes
  • Alkohol och diabetes
  • Att resa med diabetes
  • Att flytta utomlands med diabetes
  • Att bo ensam med diabetes
  • Djur som assistans vid diabetes

 

Skriv ett mail med en kort presentation och vad du vill blogga om, till kontakt@www.livetochdiabetes.se, så hörs vi snart!

Accu-Chek Instant - Enkel och tydlig

Innehållet på denna webbplats är skrivet av och för en nordisk publik och kan innehålla källor, detaljer eller information baserad på ett annat land eller en region än ditt eget.

Accu-Chek Instant - Enkel och tydlig