Stories och livet

Nu är försommaren äntligen här

Publicerad för första gången: 02.06.20 | Senast redigerad: 09.04.21
Den här artikeln är mer än 2 år gammal och kan därför innehålla inaktuell information
Diabetesdroppen smycke

Nu är sommaren verkligen på väg, som vi har längtat. Vi har en underbar tid framför oss. Årets första getingar välkomnar vi och solen värmer dagarna. Nu går det fort i naturen och vi kan klä oss i sommarkläder. Dagarna blir längre och vi tillbringar mer tid utomhus. Vi njuter av att se allt som grönskar och blommor som slår ut.

Snart är det dags för skolavslutningar, konfirmationer och så alla glada studenter som ska ta ett stamp ut i vuxenlivet. Semestern är nära och vi längtar efter att träffa vänner och bekanta. Kanske gör man en picknick ute, eller samlar några vänner och bekanta en grillning. Vi tar oss tid att umgås, på det sätt vi kan i dessa tider. Med våren och sommaren kommer tid för kärlek, omtänksamhet, gemenskap och värme.

Accu-Chek Instant - Enkel och tydlig

Dålig start på året

Denna start på 2020 har varit en märklig tid på många sätt. Många har känt sej oroliga, rädda, ensamma och hjälplösa. Allt har verkligen ställt sig på sin spets. 

Men det har också givit oss tid att stanna upp. Givit oss tid för funderingar och reflektioner. Vi har insett vad det är som betyder något i livet. Naturen och närheten till människor sätter vi högre värde på. 

Ta hand om varandra

Så därför är det i år extra viktigt att vi hjälper varann, skyddar varann och tar hand om varandra. Vi måste försöka stötta varandra och sprida så mycket kärlek och värme som vi kan. Alla reagerar olika i kris och vem är vi att döma andra. Ensam är inte stark och jag är övertygad om att vi tar oss igenom detta i samlad trupp.

Jag är så glad att jag för 2 år sedan tog initiativet att designa Tilvas Diabetesdroppe. Ett halsband av kirurgiskt stål, fritt från nickel och kobolt. Så de är allergivänliga.

Från det går 100 kronor av varje sålt halsband oavkortat till Barndiabetesfonden. 

Accu-Chek Instant

Halsbandet levereras i en liten silverpåse och med ett kort där det står lite kortfattat om halsbandet. På bilden ser ni min kusins dotter, Cassandra Börjesson, som har diabetes typ 1 och som var en av mina inspirationskällor till Tilvas Diabeteshalsband.  

Via följande länk kan du se och köpa vår bloggare Veronicas vackra smycke, till förmån för barndiabetesfonden.

http://tilva.se/diabetesdroppen-till-forman-for-barndiabetesfonden/

Innehållet på denna webbplats är skrivet av och för en nordisk publik och kan innehålla källor, detaljer eller information baserad på ett annat land eller en region än ditt eget.

Accu-Chek Instant