Stories och livet

Diabetes och anorexi

Publicerad för första gången: 21.09.17 | Senast redigerad: 31.01.23
Diabetes och anorexi Foto: Privat.

Med min blogg Diabeteskvinnan så ville jag visa att livet som diabetiker inte behöver vara svårt. Tills 2016. Det här var början till at min psykiska ohälsa eskalerade.

Jag ville med min blogg Diabeteskvinnan visa att diabetes inte behöver vara ett hinder för att förverkliga drömmar, stora som små. Men efter en tuff period utvecklades kontrollbehovet och duktigheten till en ätstörning. Jag mår idag bra och vill hjälpa andra som hamnat i liknande situationer. Se videon där jag själv berättar om min historia med diabetes och anorexi.

Accu-Chek Mobile

LÄS ÄVEN: Ångest och depression gjorde att jag inte fick kontroll över min diabetes

Innehållet på denna webbplats är skrivet av och för en nordisk publik och kan innehålla källor, detaljer eller information baserad på ett annat land eller en region än ditt eget.

Accu-Chek Mobile blodsockermätare