ANNONS

Vem tycker du ska välja din mätare – du eller någon annan

Publicerad för första gången: 20.05.20 | Senast redigerad: 25.05.20
Den här artikeln är mer än 2 år gammal och kan därför innehålla inaktuell information
Accu-Chek Instant annons

Frågar man vem som helst säger de att det finns två sorters diabetes. Typ 1 och typ 2. Men alla som lever med sjukdomen vet hur det egentligen ligger till – det finns lika många sorters diabetes som det finns diabetiker.

Accu-Chek Instant

Alla är överens om att det är viktigt att hålla koll på sina värden. Men vad som passar just dig och din vardag kan bara du avgöra.

En del vill ha så mycket information som möjligt. De väljer helst uppkopplade hjälpmedel som kan spara, analysera och dela alla värden online.

Andra vill ha det så enkelt som möjligt – ett snabbt och tydligt värde, här och nu.

Inget är sämre eller bättre än det andra. Det är ju trots allt du som kan din diabetes bäst – för det är du som lever med den varje dag. Inte din partner, inte din läkare, inte din mamma.

Accu-Chek Instant har utvecklats för den som vill ha en riktigt enkel, snabb och liten blodsockermätare utan en massa specialfunktioner. Den har testremsor med stor uppsugningsyta och stor skärm med tydlig färgskala som visar om du ligger i målområdet. Och med den smärtfria blodprovstagaren Accu-Chek FastClix slipper du dessutom hantera eller ens se lansetterna – klick, stick, klart!

Accu-Chek Instant

Vilken sorts mätare är du? Enkel och snabb? Eller extra allt?


Detta är en sponsrad artikel från Accu-Chek. Klicka för att läsa mer om Accu-Chek Instant.

Innehållet på denna webbplats är skrivet av och för en nordisk publik och kan innehålla källor, detaljer eller information baserad på ett annat land eller en region än ditt eget.

Accu-Chek Mobile