Träning och hälsa

10 Positiva anledningar att idrotta & delta i Ninja Warrior.

Publicerad för första gången: 15.06.17
Den här artikeln är mer än 2 år gammal och kan därför innehålla inaktuell information

 

Jag har alltid idrottat i någon form. Tack vare det har jag bra kontroll på vad jag klarar av fysiskt och psykiskt. Tjockt pannben är  en bra beskrivning. Jag simtävlade första gången när jag var 4 år & sedan dess har det blivit 100-tals tävlingar & oräkneliga timmar tränandes. Precis som med antal stick i fingret, benen och magen sedan jag var 8 år.

Accu-Chek Instant

Många saker hänger ihop & jag ser en kedja av händelser som sträcker sig många år bakåt till var jag är idag. Försnack klart, nu kör vi.

10 Positiva anledningar att idrotta & delta i Ninja Warrior:

  1. Frisk & stark kropp. Sällan sjuk pga av att jag är ute mycket.
  2. Energi, tack vare idrott har jag mer energi än vad några dieter eller tillskott någonsin kan ge.
  3. Positiv, endorfiner frigörs vid aktivitet & gör dig glad. Jag ser mig själv som en positiv människa & försöker sprida glädje genom mitt liv och idrott.
  4. Kost. Mycket idrott kräver mycket bra mat. Jag äter allt men mest husmanskost som ger kroppen bränsle för nästa spännande dag.
  5. Uppnå mål. Sätt realistiska mål & ha drömmål. Glädjen att klara ett mål lever jag länge på.
  6. Solo, jag har tränat många år ensam och det har gjort mig stark i mig själv. Jag vet vad jag kan göra och litar på min förmåga.
  7. Gemenskap, 2014 började jag tävla inom OCR-Hinderbanelöpning. Jag springer själv men före & efter tävlingar är det massor med vänner att umgås med.
  8. Nätverk, OCR ledde till Ninja Warrior som hänger ihop i Sverige och resten av världen.
  9. TV. Ninja Warrior säsong 1 tävlade jag, tog mig till semifinal där jag krashade på laxtrappan. Det ledde till bantestare säsong 2 och det gav mig senare tillträde till inspelningarna av Ninja Warrior Atlanta i USA. Jag var utanför Atlanta på en inspelning av ett OCR-program med 6 miljoner tittare.
  10. Sociala medier. Genom dem har jag flertalet vänner som jag träffat på riktigt, tränat med och tävlat mot.

För mig är idrott en livstil och min hobby. Jag umgås med vänner och träffar massor med atleter som är superstjärnor och idoler för mig. Jag blir så otroligt glad när mina barn vill att jag ska följa med och träna med dem. De har varit med mig och mina vänner på åtskilliga aktiviteter så jag blir glad över att det har smittat av sig.

Kan jag på något vis få dig att träna på ditt sätt är det ännu en glädjekälla.

Nu blir det ett kvällspass följt av stretching för lilla mig.

Accu-Chek Mobile

Innehållet på denna webbplats är skrivet av och för en nordisk publik och kan innehålla källor, detaljer eller information baserad på ett annat land eller en region än ditt eget.

Accu-Chek Instant - Enkel och tydlig